Historia

Long Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Historia eshte nje nder lendet me te njohura ne te gjithe vendet rreth nesh dhe ato qe jane te zgjeruara edhe pse shume prej nesh nuk e din se qka eshte historia une dotju trgoj se qka eshte historia let te fillojme se pari historia filloi me disa njerez qe ishin te pazhvilluar pa teknologji dhe pa ndonje mjet zjarri ata pastaj fillonin te bewsonin ne zotera per shkak te gjerave qe ndodhinin rreth tyre keshtu ata menduan se ky gur ishgte nje zotetj keshtu filloi edhe rendi i feudalizmit pas miliona vjetsh.